نامزدهای دریافت جایزه تونی معرفی شدند


جوایز تونی که به عنوان معتبرترین جوایز تئاتر آمریکا شناخته می‌شود، نامزدهای خود را شناخت.
تئاتر فستیوال

به گزارش تئاتر فستیوال ، دو نمایش “یک آمریکایی در پاریس” (An American in Paris) و “خانه شادی” (Fun Home)، هر یک با نامزدی در ۱۲ بخش، بیشترین تعداد نامزدی را در شصت و نهمین دوره جوایز سالانه تونی کسب کرده‌اند.

نمایش “چیزی فاسد!” (Something Rotten!) با ۱۰ نامزدی پس از “یک آمریکایی در پاریس” و “خانه شادی”، بیشترین تعداد نامزدی را دارد. “پادشاه و من” (The King and I) در ۹ بخش نامزد است.

“تالار گرگ قسمت‌های اول و دوم” (Wolf Hall Parts One & Two) که از روی رمان‌های هیلاری منتل، برنده دو جایزه بوکر روی صحنه رفته است، در هشت بخش بخت دریافت جایزه را دارد. “Skylight” اجرای تازه نمایشنامه دیوید هر با بازی بیل نای و کری مالیگان هفت نامزدی کسب کرده است. “مورد عجیب سگ در شبانگاه” (The Curious Incident of the Dog in the Night-Time) که یکی از نمایش‌های پرفروش برادوی بود، در شش بخش نامزد شده است. هر سه نمایش بریتانیایی هستند.

نمایش عروسکی “دست خدا” (Hand to God) نیز در پنج بخش بخت دریافت جایزه را دارد.

“یک آمریکایی در پاریس” داستانی رمانتیک یک سرباز جوان آمریکایی، یک دختر زیبای فرانسوی و یک شهر اروپایی تسخیرناپذیر است که پس از جنگ، هر یک به دنبال یک شروع دوباره هستند. این نمایش اجرای صحنه‌ای فیلم موزیکال “یک آمریکایی در پاریس” به کارگردانی وینسنت مینه‌لی تولید شرکت مترو گلدوین مه‌یر است که سال ۱۹۵۲ با بازی جین کلی و لسلی کارول ساخته شد.

“خانه شادی” درباره آلیسن نویسنده رمان‌های مصور است که وقتی پدرش ناگهان از دنیا می‌رود، در گذشته خود فرو می‌رود تا داستان متغیر، عالی و منحصر به فرد مردی را بگوید که خلق و خو و رازهایش خانه و زندگی‌اش را تعریف کرد. آلیسن با گذر بین گذشته و حال خاطرات خود از دوران کودکی را مرور می‌کند.

نامزدهای جوایز تونی ۲۰۱۵ عبارتند از :

بهترین نمایش موزیکال

یک آمریکایی در پاریس، خانه سرگرمی، یک چیز فاسد، دیدار

بهترین نمایش

ماجرای عجیب سگی در شب، رسوایی، دستی به سوی خدا، سالن گرگ قسمت اول و دوم

بهترین بازآفرینی موزیکال

شاه و من، در شهر، در قرن بیستم

بهترین بازآفرینی مجدد نمایش

مرد فیلی، نورگیر، این جوانی ماست، نمی توانی آن را خودت بگیری

بهترین بازیگر مرد اصلی نمایش

استیون بویر برای «دستی به سوی خدا»، بردلی کوپر برای «مرد فیلی»، بن مایلز برای «سالن گرگ یک و دو»، بیل نیگی برای «نورگیر» الکس شارپ برای «ماجرای عجیب سگی در شب»

بهترین بازیگر زن اصلی نمایش

ژنوا کار برای «دستی به سوی خدا»، هلن میرن برای «مخاطب»، الیزابت ماس برای «ماجراهای هایدی»، کری مولیگان برای «نورگیر» و روت ویلسن برای «اجرام فلکی»

بهترین بازیگر مرد اصلی در نمایش موزیکال

مایکل سروریس برای «خانه سرگرمی»، رابرت فیرچایلد برای «یک آمریکایی در پاریس»، برایان دی‌آرچی جیمز برای «یک چیز فاسد»، کن واتانابه برای «شاه و من» و تونی یازبک برای «در شهر»

بهترین بازیگر زن نقش اصلی در موزیکال

کریستین چنووت برای «در قرن بیستم»، لین کوپ برای «یک آمریکایی در پاریس»، بت مالون برای «خانه سرگرمی»، کلی اوهارا برای «شاه و من» و چیتا ریورا برای «دیدار»

بهترین متن موزیکال

کریگ لکواس برای «یک آمریکایی در پاریس»، لیزا کرون برای «خانه سرگرمی»، کری کرک پاتریک و جان اوفارل برای «یک چیز فاسد» و ترنس نک‌نیلی برای «دیدار»

بهترین موسیقی اوریجیتال

خانه سرگرمی، آخرین کشتی، یک چیز فاسد، دیدار

بهترین بازیگر مرد مکمل در نمایش

متیو برد برای «نورگیر»، کی تاد فریمن برای «خطوط هوایی»، ریچارد مک‌کاب برای «مخاطب»، آلساندرو نیوولا برای «مرد فیلی»، ناتانیل پارکر برای «سالن گرگ یک و دو» و مایکل استاک برای «فقط یک نمایش است»

 بهترین بازیگر زن مکمل در نمایش

آنالی اشفورد برای «نمی‌توانی آن را خودت بگیری»، پاتریشیا کلارکسون برای «مرد فیلی»، لیندا لئونارد برای «سالن گرگ یک و دو»، سارا استیلس برای «دستی به سوی خدا» و جولی وایت برای «خطوط هوایی»

بهترین بازیگر مرد مکمل در نمایش موزیکال

کریستین بورل برای «یک چیز فاسد»، اندی کارل برای «در قرن بیستم»، برد اسکار برای «یک چیز فاسد»، برندون اورانوویتس برای «یک آمریکایی در پاریس» و مکس فون اسن برای «یک آمریکایی در پاریس»

بهترین بازیگر زن مکمل در نمایش موزیکال

ویکتوریا کلارک برای «گیگی»، جودی کان برای «خانه سرگرمی»، سیدنی لوکاس برای «خانه سرگرمی»، روتی آن میلس برای «شاه و من»، امیلی اسکیگز برای «خانه سرگرمی»

بهترین کارگردان نمایش موزیکال

جان راندو برای «در شهر»، بارتلت شر برای «شاه و من»، کریستوفر ولدون برای «یک آمریکایی در پاریس»، سم گلد برای «خانه سرگرمی» و کیسی نیکلاو برای «چیزی فاسد»

بهترین کارگردان نمایش
استفن دالدری برای «نورگیر»، ماریان الیوت برای «رویداد عجیب سگی در شب»، اسکات الیس برای «نمی توانی آن را برای خودت بگیری»، جرمی هرین برای «سالن گرگ یک و دو» و موریتس فون اشتونپ‌ناگل برای «دستی به سوی خدا»

علاوه بر این نامزدهای بهترین طراحی صحنه برای نمایش و موزیکال، بهترین طراحی لباس برای نمایش و موزیکال، بهترین نورپردازی در هر دو بخش، بهترین طراحی نور در هر دو بخش، بهترین طراحی حرکات موزون و بهترین ارکستراسیون نیز معرفی شدند.

اسامی برندگان ۷ ژوئن (۱۷ خرداد) در مراسمی در تالار موسیقی رادیو سیتی در نیویورک اعلام می‌شود.

برندگان جوایز تونی با رای صدها تهیه‌کننده، بازیگر، نویسنده و… مشخص می‌شوند. شاخه تئاتر آمریکا در ۱۹۴۷ جوایز تونی را راه‌اندازی کرد و اکنون با همکاری اتحادیه برادوی جوایز را اداره می‌کند. این جایزه به نام آنتوانت پری بازیگر و کارگردان نمایش که لقبش “تونی” بود نامگذاری شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *