تجربه ی هیجان انگیز رخداد “بداهه ، موسیقی ، مونولوگ” از نظر شرکت کنندگان آن


موسسه فرهنگی ، هنری فانوس این روزها در حال برگزاری یک رخداد هنری با نام ” بداهه، موسیقی، مونولوگ” است که شرکت کنندگان شامل حداقل دو موزیسین و یک اجراگر مونولوگ ، پانزده دقیقه فرصت دارند تا براساس موضوعی که به آن ها داده می شود ، مونولوگ و موسیقی ای بداهه بسازند . خبرنگار تئاتر فستیوال با ۲ تن از شرکت کنندگان در این رویداد ، رضا مداح که دانشجوی رشته ی معماری است و توانست در گروه خود به عنوان اجرای برتر شناخته شود و علیرضا حسینی که دانشجوی کارگردانی و بازیگری رشته ی تئاتر است و تجربه ی روایتگری و قصه گویی دارد ، گفت و گویی داشته که می توانید در ادامه بخوانید .

رضا مداح : شرکت در این رخداد تجربه ی هیجان انگیزی بود .

تئاتر فستیوال

رضا مداح در مورد آشنایی خود با رخداد هنری “بداهه ، موسیقی ، مونولوگ” و تجربه ی چنین اجرایی گفت : با گروه خانم شاهرخی یک سال و نیم پیش آشنا شدم و در کارگاه هایی که برگزار شد با بقیه دوستان آشنا و صمیمی شدم . تابستان امسال این موسسه تبدیل به کمپانی شد و ما هم عضو آن شدیم و شروع به طراحی رخدادهای مختلف کردیم . چون به مونولوگ خیلی علاقه دارم ، تصمیم گرفتم خودم هم در آن شرکت کنم . تجربه فوق العاده ای بود . سعی کردم در فضای متفاوت با آنچه همیشه هستم ، کاری شاد ارائه دهم که به لطف خدا موفق هم شدم و از این بابت خوشحالم .

وی در مورد تجربه ی تمرین در مقابل تماشاگران نیز اضافه کرد : شبیه آنچه که در اینجا اتفاق افتاد را ما در جمع دوستان مان هم انجام می دهیم اما شرکت در این رویداد تجربه خوبی است چرا که در مقابل افراد بیشتری آن را انجام می دهیم . قبل از اجرا به خودم گفتم که نباید استرس داشته باشم  و دوست داشتم قدرت و انرژی که دارم را به بقیه نشان دهم . در نهایت هم تجربه ی هیجان انگیزی بود.

برای برگزاری این رخداد زحمت زیادی کشیده شده است و برگزار شدن آن هم انرژی زیادی به ما داد .

علیرضا حسینی : اعلام رای داوران در مقابل خودمان ، بر هیجان این رخداد افزوده است .

تئاتر فستیوال

علیرضا حسینی در مورد نحوه آشنایی خود با رخداد هنری بداهه ، موسیقی ، مونولوگ” و برگزاری این رخداد توضیح داد : از طریق اینستاگرام و چند تن از دوستانم که در موسسه فانوس فعالیت می کنند ، با این رخداد آشنا شدم . تجربه بداهه برای من تازگی نداشت ولی اولین بار بود که از این طریق با دیگران رقابت می کردم . از این لحاظ هیجان زده و علاقه مند بودم . خوشبختانه تا به امروز به شکل خیلی خوبی اجرا شده و از نظم خوبی برخوردار است .

وی اضافه کرد : اغلب جشنواره های هنری به شکلی است که در ابتدا باید آثار فرستاده شود و توسط داورانی غیابی کارها دیده می شود . این که در این رخداد داوران رو به روی ما رای خود را اعلام می کنند ، بر هیجان این رخداد افزوده است .

حسینی در مورد آشنایی با گروه موسیقی خود نیز گفت : روز معارفه با هم آشنا شدیم . روز قبل دور هم جمع شدیم ، من قصه نوشتم و آن ها ساز زدند و تا حدودی توانستیم هماهنگ شویم . موضوع داده شده به من کمی سخت بود چون روی موضوع فضای شهری آمادگی بیشتری داشتم ولی آنها توانستند به خوبی موسیقی را با موضوع بهشت زهرا اجرا کنند و روی متنی که من نوشته بودم قالب شوند .

این دانشجوی رشته تئاتر درباره تجربه ی تمرین مقابل تماشاگران نیز گفت : کار کردن برای من راحت بود و فکر می کنم برای تماشاگران هم تجربه فوق العاده خوبی بود که نحوه ی اجرا ها را می دیدند . اینکه چگونه اعضا هماهنگ می شوند ، کدام قسمت متن را با صدای بلند تمرین می کنند تا قصه لو نرود و … همه ی این ها باعث جذابیت این اجراها است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *