عادل بزدوده اینبار با عروسک های تلقی


تئاتر فستیوال : مطلب زیر از سری نوشته های شما مخاطبین عزیز است و انتشار آن الزاما مبنی بر تایید تئاتر فستیوال نمی باشد . همچنین خوانندگان می توانند هر گونه یادداشتی در تائید یا تکذیب این مطلب را به تئاتر فستیوال ارسال نمایند تا در بخش “یادداشت های شما” انتشار داده شود.

تئاتر فستیوال

مژگان شاهینی – نمایش ” آهای تو دیگه کی هستی ” به کارگردانی و نویسندگی عادل بزدوده در نخستین روز جشنواره در سالن اصلی تئاتر شهر برای مخاطبان کودک و بزرگسال به روی صحنه رفت .

در ابتدای اجرای این نمایش عروسک گردانان کار به روی صحنه آمدند و کودکان را با موسیقی به دیدن این نمایش دعوت کردند ، نمایش ” آهای تو دیگه کی هستی ” با ریتمی متناسب به مدت ۶۰ دقیقه مخاطب را با خود همراه می کند تنها در بعضی پرده ها ریتم نمایش کند می شود که البته انتخاب چنین ریتمی کودکان را برای دیدن پایان داستان تشنه می کند .

داستان ، قصه غاز کوچکی است که از هرچه خدا به او داده چون بال ، پا ، منقار و حتی گردن خود ناراضیست و تلاش دارد که ظاهر خود را آنطور که خود می خواهد انتخاب کند و گردنش را با پرنده ای دیگر عوض کند تا آنطور که خود دوست دارد باشد ، بی آنکه بداند حکمت هر عضوی که خدا داده به او چیست .

نمایش ” آهای تو دیگه کی هستی” نمایش موفقی است چرا که از ابتدا شروع به قصه گویی می کند و تا پایان نمایش نیز می تواند با استفاده از تکنیک اجرایی و انتخاب موسیقی خوبی که دارد ، توجه مخاطب کودک را به خود جذب کند و پیام خود را به کودک منتقل کند .

آنچه در نمایش ” آهای تو دیگه کی هستی ” دیده می شود دکوری وابسته به نور است که با پروژکتور تقویت می شود ، در این نمایش ما شاهد عروسک های ساختگی نیستیم تنها تصاویری را می بینیم که با تلق هایی رنگی توسط عروسک گردان از پشت قابی که برای صحنه در نظر گرفته شده ، هدایت می شوند .

اتفاق دیگری که در این نمایش روی می‌دهد استفاده‌ی زیاد از موسیقی است که برای داستان خاصیت پیش برنده دارد و تمام موسیقی و دیالوگ های نمایش به‌صورت پلی‌بک پخش می‌شوند. و این پخش موسیقی سبب شده است که فضایی شاد و پرتحرک را ایجاد کند .

در پایان می توان گفت عادل بزدوده سازنده عروسک‌های خانه مادربزرگه و زی‌زی ‌گو‌لو بار دیگر پس از ۲۲ سال نمایشی را به روی صحنه برد که هنوز که سال ها از شکل گیری داستان آن می گذرد باز هم در خود پیامی دارد که لازم است به مخاطبان بزرگ و کوچک خود یاد آوری کند .

 

۴ نظر ثبت شده است .

  1. فريد گفت:

    خیلی کارخوبییی بود واقعا نه خسته شدیم نه متوجه شدیم کی تموم شد

  2. Mohsen گفت:

    Moteasefane tu doorei darim zendegi mikonim ke bache 5 Salish vabaste be technologye madame didane namayesh harf az vibero tablet esh mizane, khob maloome Kare bezdoodevasash hayajAn angiiz nist

  3. پرتو گفت:

    به نظر من نمایش ضعف زیاد داشت حالا چون بزدوده ساخته دلیل نمی شه خوب باشه

  4. ترگل عياني گفت:

    نوستالژی خوبی بود و دیگر هیچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *