عصر روز گذشته جشن بازیگر با حضور عده ی زیادی از هنرمندان کشورمان در تالار وحدت برگزار شد . این جشن همانند هر جشن و مراسم دیگری با حاشیه های قابل توجهی همراه بود که خواندن آنها خالی از لطف نیست . گزارش زیر حاشیه های اختصاصی تئاتر فستیوال از جشن بازیگر است :
- در طول برنامه بازیگر پانتومیمی برای نگه داشتن میکروفن ، افراد حاضر شده بر روی سن را همراهی می کرد .
- در طول این مراسم بخشی از نمایش ” سقراط ” ( مده آ) نیز اجرا شد . قسمتی از دکور نمایش “سقراط” به کارگردانی حمیدرضا نعیمی که خود کارگردانی این مراسم را برعهده داشت نیز به عنوان دکور جشن شب بازیگر استفاده شد .
- اجرای گروه موسیقی گیلکی “دست افشان ” در این جشن با استقبال خوبی روبرو شد ، به طوری که تماشاگران در طول اجرا با تشویق های ریتمیک این گروه را همراهی می کردند .
- هادی مرزبان که برای اهدای مدالیوم علی رامز به روی صحنه آمده بود گفت : من و علی رامز شب و روز های زیادی را با هم گذرانده ایم . شب های آن که به خودمان مربوط است و روزهای آن به تئاتر مشغول بودیم !
- یکی دیگر از بخش های مراسم شب گذشته اجرای بخشی از نمایش ” بی لا لا ” با بازی یاسر خاسب بود که او این اجرای خود را به روح بهرام ریحانی و مجید بهرامی تقدیم کرد و یادشان را گرامی داشت .
- پرویز شاهین خو از دیگر بازیگران پیشکسوت تئاتر است که ۱۰۲ سال سن دارد . وی پس از آمدن به روی سن شروع به تعریف خاطره ای طولانی کرد که تماشاچیان را به وجد آورد . البته در این بین به دلیل طولانی شدن صحبت های شاهین خو چندین بار میکروفن را از وی گرفتند که او نیز بدون میکروفن به ادامه ی صحبت های خود می پرداخت . او در پایان یک بیت شعر را به صورت آواز خواند .
- جمشید مشایخی که برای اهدای مدالیوم به پرویز شاهین خو به روی صحنه آمده بود با استقبال پرشور تماشگران که ایستاده ایشان را تشویق می کردند روبرو شد . مشایخی در ابتدای صحبت های خود به تعریف خاطره ای پرداخت و با اعتراض گفت : “ممکن است کسی در صنعت و ورزش مقامی داشته باشد ولی به تئاتر چه ربطی دارد “. که این حرف با تشویق تماشاگران همراه شد .
- خسرو حکیم رابط از دیگر کسانی بود که برای تقدیر از پرویز شاهین خو به همراه جمشید مشایخی به روی سن آمد . او در ابتدای صحبت های خود گفت که من همیشه در پشت صحنه بوده ام و هیج وقت بازی نکرده ام و همیشه با قلمم روی صحنه قدم زده ام . حالا اینجا روبروی شما به خوبی نمی توانم حرف بزنم . وی در ادامه شعری از فریدون مشیری را خواند و مدالیوم شاهین خو را اهدا کرد .
- در بخش دیگری از این جشن دو ژیمناست کار ( ! ) به اجرای حرکات نمایشی پرداختند که اجرای آنها بیشتر شبیه به اجرای آکروبات باز ها در سیرک بود ؟!!!
- از دیگر افرادی که از او در این مراسم تقدیر شد مهین سی سی پور از بانوان تئاتری هرمزگان بود که با لباس محلی رنگارنگ خود به روی صحنه آمد و گفت در هرمزگان علاوه بر تئاتر ، افراد زیادی در موسیقی نیز فعال هستند .
- محمد علیمحمدی که برای بازی در نمایش “قصه ی ظهر جمعه” برگزیده شد مدالیوم خود را به خواهرش که با بیماری سرطان مبارزه می کند تقدیم کرد .
- خسرو شهراز که به خاطر بازی در نمایش اخیر خود قسمتی از سرش را کچل کرده است کلاه به سر به روی سن آمد و پس از اصرار بهزاد فراهانی برای برداشتن کلاه ، کلاه خود را برداشت و قسمتی از دیالوگش در نمایش را برای تماشاگران اجرا کرد .
- ستاره اسکندری که برای بازی در نمایش “هم هوایی ” نامزد دریافت جایزه بود ، خودش جایزه اش را به خود اهدا کرد .
- در این جشن اهدای جوایز کمی متفاوت با دیگر مراسم بود . این بار همه ی کاندیداهای دریافت جوایز با میزانسنی کارگردانی شده و نشسته بر روی صندلی به روی سن آمدند و خود به همدیگر جوایز را اهدا کردند .
- علی سرابی از دیگر برگزیدگان این جشن بود که در هنگام اهدای جوایز حضور نداشت .
- هانا کامکار پس از دریافت مدالیوم خود اعتراف کرد که در تئاتر جایزه ای را گرفته است که در رشته ی خود ( موسیقی ) شاید هیچ وقت آن را دریافت نکند . او سپس جایزه ی خود را به تمام دختران و زنان کرد ایران تقدیم کرد .
- پوریا رحیمی سام هم پس از دریافت مدالیوم خود آن را به پدرش تقدیم کرد که هشت سال پیش هنگامی که او بروی صحنه ی تئاتر بوده است فوت شده و او به دلیل حضور در صحنه نتوانسته بود در مراسم خاکسپاری پدرش شرکت کند .
- الهام کردا و ستاره اسکندری که از برگزیدگان جشن دیشب بودند هر دو پس از دریافت جایزه تاکید داشتند که خوشحالند که جایزه را از صنف خود و از بازیگران می گیرند و نه هیچ سازمان یا ارگان دولتی .
- حمیدرضا نعیمی که کارگردانی این جشن را برعهده داشت خود در بین تماشاچیان بوده و با شور و شوق برنامه را دنبال می کرد .
- پس از اتمام برنامه بهرام افشاری و چند تن دیگر از بازیگران که موفق به دریافت جایزه نشده بودند بر روی سن عکس سلفی به یادگار گرفتند .
- در جشن دیشب چندین بار از استاد حمید سمندریان یاد شد .
- اسپانسر های جشن بازیگر کارخانه ی چرم و شرکت تولید کننده ی لوازم آرایشی بود که کارخانه ی چرم ۲۰ میلیون بن خرید چرم هدیه داد و شرکت آرایشی و بهداشتی نیز اشانتیون های خود را در آخر مراسم بین حضار مشتاق که صف طولانی نیز کشیده بودند پخش کرد .
- در انتها نیز مسئولین تالار وحدت به دلیل کنسرت گروه “دنگ شو ” و منتظر ماندن مخاطبان آنها در پشت در میهمانان جشن شب بازیگر را با اندکی عجله از لابی خارج کرده و به بیرون محوطه هدایت کردند .
- با تمام این اوصاف و با تمام ریز و درشت اتفاقات این مراسم ، به نظر می رسد نکته ای که صنف بازیگران و دست اندرکاران برگزاری این مراسم از یاد برده باشند ، یادی از مصطفی عبداللهی ، کارگردان و بازیگر پیشکسوت تئاتر است که علی رغم بیماری ای چندین و چند ساله اش ، این روز ها نمایش ” در اعماق ” را در سالن اصلی تئاتر شهر روی صحنه دارد و ذکر نامی از او می توانست روحیه ی دو چندانی به او و خانواده اش بدهد .
نادیده گرفته شدن استاد نصرت کریمی و عدم دعوت ایشان به روی سن با آن سن و سال بخاطر …. تجدید بیخیالی اهل هنر را پر رنگ تر نمود .
تئاتر فستیوال دقت کن … سانسور نکن حرفهای اوون پیر مرد ۱۰۲ ساله رو خخخخخخخخخخخ
یه حرفهای جالبی زد اصن نگو و نپرس !!!!!!!!
غیر از گفته های هادی مرزبان . حاشیه جالبی نبود