دومین روز سی و هفتمین جشنواره تئاتر فجر با اجرای اولین تئاتر بخش بین الملل کاری از کشور مجارستان همراه بود که خود این نمایش حاشیه های جالبی داشت . “زندگی در تئاتر” هم تا این لحظه رکورد تاخیر در این دوره از جشنواره را از آن خود کرد .
-
- دومین روز از سی و هفتمین جشنواره تئاتر فجر ، همراه بود با آغاز بخش بین الملل این دوره از جشنواره . نمایش “سوآرم” به نویسندگی و کارگردانی گابور گودا که در تالار قشقایی مجوعه تئاتر شهر اجرا شد ، از آن دست نمایش هایی بود که با مشارکت تماشاگران پیش می رفت .
-
- پیش از آغاز اجرا به هر تماشاگر یک لیزر داده شد که در طول اجرا مورد استفاده قرار می گرفت . چون تعداد لیزرها ۱۰۰ عدد بود ، بیشتر از این تعداد به تماشاگران اجازه ی ورود ندادند .
-
- کریم اکبری مبارکه بعد از اینکه لیزر را گرفت به شوخی به گروه مجارستانی گفت : این ها را پخش می کنید ، دیگر پس نمی دهیم . اینجا رسم نیست چیزی را پس بدهیم ! ( که باعث خنده کارگردان و حضار شد . )
-
- کارگردان از تماشاچیان خواست که نور لیزر را در قسمت های خاصی از پرده بیاندازند اما در این میان شیطنت برخی گل کرد و به جای پرده ی مورد نظر ، چشم عوامل نمایش از کارگردان گرفته تا بازیگر و موزیسین ها را هدف قرار داد . این ماجرا تا جایی پیش رفت که کارگردان مدام از تماشاگران درخواست می کرد که نور لیزرها را در چشم شان نیاندازند . حتی صدای برخی از تماشاچیان هم در آمد که با فرهنگ باشید و این کار را نکنید !
-
- در بخشی از اجرا از تماشاگران خواسته شد که با لیزرهایشان انتخاب کنند که گوشت خوارند یا گیاه خوار که در این حین ، دکتر المیرا نداف به شوخی گفت : اینجا گوشت گران است و ما از سر اجبار گیاه خوار هستیم ! ( که باعث خنده حضار شد . )
-
- محمدرضا خاکی ، آزاده پورمختار ، هرمز هدایت ، مریم کاظمی ، محسن حسینی ، داوود فتحعلی بیگی ، کریم اکبری مبارکه ، مجید گیاهچی ، روح ا… جعفری هنرمندانی بودند که به تماشای نمایش ” سوآرم “ نشستند .
-
- منیژه محامدی و محمد اسکندری نیز هنرمندانی بودند که به تماشای نمایش “شازده کوچولو” به نویسندگی و کارگردانی مصطفا قربان پور نشستند .
-
- نمایش “چکامه هایی که حباب می شوند” به نویسندگی علی ذاکری و کارگردانی کمیل جعفری از قشم نیز میزبان سید مجتبی حسینی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود .
-
- از اتفاقات مثبت این دوره از جشنواره این است که نمایش های ایرانی که جزو بخش بین الملل هستند ، بالانویس انگلیسی دارند و این اتفاق برای مهمانان خارجی جشنواره (مهمانان اندک ! و یا رویت نشده !) حسن محسوب می شود .
-
- متاسفانه تعداد نمایش هایی که بروشور دارند ، بسیار کم است و نکته ی مهم تر این است که حتی نمایش هایی که اجرای عموم خود را به تازگی به پایان برده اند نیز بروشور ندارند .
-
- نمایش “زندگی در تئاتر” به نویسندگی دیوید ممت و کارگردانی محمد برهمنی رکورد دار تاخیر در دومین روز جشنواره بود . این نمایش که در سانس اول با ۱۰ دقیقه تاخیر به پایان رسید ، در سانس دوم با ۴۵ دقیقه تاخیر شروع شد !!
-
- “زندگی در تئاتر” بسیار مورد استقبال قرار گرفت ، به گونه ای که تمامی سالن با تماشاچیانی که روی زمین نشسته بودند یا ایستاده نمایش را دیدند ، پر شده بود .
-
- مهدی شفیعی ، مدیر کل سابق اداره هنرهای نمایشی به تماشای نمایش “زندگی در تئاتر” نشست .
- در مجموع استقبال از سی و هفتمین جشنواره تئاتر فجر ، در روز دوم ، نسبت به روز اول بهتر بود و سالن ها جمعیت خوبی به خود دیدند .
kheili maskharaaast ke in hame taakhir vase ejrahaa… omidvaram tu ruzhaye badi nabashee
جشنواره سوت و کوره چرا؟؟؟؟؟