کنسرت گروه موسیقی «ریتون» به خوانندگی شهریار مسرور در پردیس چارسو روی صحنه می رود.
پردیس چهارسو این بار به جای میزبانی از گروه های تئاتری ، میزبان گروه موسیقی “ریتون” می شود . به گزارش تئاتر فستیوال ، کنسرت شهریار مسرور پس از مدت ها در قالب گروه «ریتون» برگزار می شود.
آخرین اجرای این گروه یکشنبه ۱۲ مهر ماه در دو سانس ۲۰ و ۲۲ در پردیس چارسو روی صحنه خواهد رفت.
فرشاد نجاتى (نوازنده پیانو و ملودیکا)،علیرضا میرآقا (ترومپت و پرکاشن)، علیرضا شمس اسکندرى(رهبر ارکستر و همچنین سرپرست گروه ریتون)، فوآد الهى قمشه اى( گیتار الکتریک) و آرین کشیشی (گیتار باس) نوازنده هایی هستند که در این ارکستر ساز می زنند.
شهریار مسرور پس از ۱۵ سال دوباره به دنیای موسیقی بازگشته و قصد دارد با همکاری علیرضا شمساسکندری آلبوم جدیدی منتشر کند.
در این کنسرت گلچینی از آثار دو آلبوم رسمی شهریار مسرور به نام های «گاهی وقتا» و «بهشت از آن تو» اجرا خواهند شد.
سبک خواندن شهریار مسرور در سالهای گذشته باعث شده این خواننده جزو نخستین هنرمندانی باشد که به سبک بلوز آثارش را منتشر کرده است.
پردیس چارسو در خیابان جمهوری اسلامی، تقاطع پل حافظ، بازار موبایل چارسو، طبقه هفتم واقع شده است.