«قباد شیوا» داور بخش پوستر جشنواره تئاتر فجر گفت: جشنواره تئاتر فجر با چاپ کتاب و برگزاری نمایشگاه برگزیدگان پوستر در معرفی هنرمندان این رشته تلاش میکند ولی این حمایت مداوم مسئولان است که رونق بیشتری به بخش پوستر جشنوارتئاتر فجر میدهد.
به گزارش تئاتر فستیوال ، این طراح باسابقه پوستر در گفت وگو با روابط عمومی سی و پنجمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر ادامه داد: جشنواره با انتخاب آثار برتر برای برگزاری نمایشگاه و چاپ پوسترها در قالب کتاب کمک میکند تا هنرمندان این رشته بهتر شناخته شوند اما باید این حمایتها مداوم باشد تا شاهد اتفاقات بهتری در این عرصه باشیم.
وی درباره فراز و نشیبها در این دوره از جشنواره تئاتر فجر گفت: مسئله حائز اهمیت در این دوره وجود شرکتکنندگان از سرتاسر کشور است که نشان میدهد طراحان بسیاری به شرکت در اینجشنواره علاقهمند شدهاند. البته با توجه به پوسترهایی که دیدهایم آثار ارسالی این دوره از جشنواره در بخش پوستر از سطح کیفی بالا و آنچه انتظار داشتیم برخوردار نبودهاند.
شیوا با ارایه توضیحاتی درباره شیوه ارسال آثار و داوری این بخش از جشنواره افزود: در دورههای قبل خود پوسترها به صورت چاپ شده برای شرکت در جشنواره ارسال میشدند که این راه برای داوری بهترین گزینه بود؛ اما در دورههای اخیر به علت کمبود بودجه و شرایط سخت ارسال اثار توسط هنرمندان به خصوص هنرمندان شهرستانی طرحها به صورت دیجیتالی ارسال شدند که شیوه مناسبی نیست.
این طراح باسابقه ادامه داد: اگر از سوی مسئولان بودجهای برای حمل و نقل پوسترها اختصاص داده شود قطعا شرایط بهتری برای داوری به وجود میآید.
قباد شیوا درباره اهمیت پوستر در تئاتر مطرح کرد: مردم قبل از دیدن تئاتر پوستر آن را میبینند پس طراحی پوستر در تئاتر برای آثار نمایشی بسیار مهم است چرا که یک پوستر میتواند همان اول مخاطب را جذب کند و یا انگیزهاش را برای دیدن آن اثر بگیرد.
وی در پایان با تاکید بر ضرورت تاسیس موزهای با نام پوستر تئاتر افزود: اگر چنین موزهای بنا و آثار طراحان پوستر در آن قرار داده شود به مراتب انگیزه این هنرمندان بالا میرود و پیشرفت چشمگیری روی میدهد.