“بیرون جهنم ” به کارگردانی رضا داداشی در بخش رادیو نمایش در سی و سومین جشنواره فجر اجرا شد . به همین بهانه تئاتر فستیوال به سراغ بازیگر اول این کار ” میثم گودرزی ” رفته و مصاحبه ای اختصاصی با او داشته است :
بیوگرافی مختصری از خودتان برای ما بگویید .
میثم گودرزی هستم . حدود ۱۳ سال است در زمینه بازیگری تئاتر فعالیت می کنم . چند فیلم کوتاه کار کردم و سه ، چهار سالی می شود که در رادیو مشغول کار هستم .
چه شد که تصمیم گرفتید در این نمایش رادیویی ، بازی کنید ؟
نمایش ، نمایشی بود که مرا دچار چالش درونی کرد . موقعیت و شخصیت مجید ، که به نوعی هویت خود را گم کرده و حالا به دنبال هویتی برای خودش می گردد و در این بین اتفاقاتی برای او رخ می دهد که تخیلش را به شدت درگیر می شود . موضوع ساده ای نبود ، داستان جذابی داشت و فکر می کنم شخصیتی که بازی کردم ، شخصیتی بود که بُعدهای مختلفی را در صحنه های مختلفی از خودش نشان می دهد و یکی از دلایل اصلی انتخاب این نقش و پذیرفتن این نقش این بود که خیلی دوست دارم نقش هایی با زاویه و بعدهای مختلفی که در درونشان دارند ، ارائه کنم . تک بعدی بودن در نقش ها را زیاد دوست ندارم .
کارهای دیگر بخش رادیو تئاتر را دیده اید ؟
متاسفانه چون ما شهرستان هستیم ، من در این چند روز فقط وقت کردم کارهای صحنه ای جشنواره فجر را ببینم . اما دورادور شنیده ام کارها چطور بوده اند . برای همه ی دوستانی که در جشنواره بودند آرزوی موفقیت می کنم ، چون می دانم رادیو و کار رادیویی چه کار پر مشقت و سختی است و انرژی زیادی می گیرد . به همه ی آن ها خسته نباشید می گویم .
شانس گروه خودتان را در جشنواره برای کسب رتبه چقدر می دانید ؟
ما تلاشمان را کردیم . یک بعد قضیه تلاش ماست که خوشبختانه تیم کارگردانی و مجموعه ی گروه از کاری که انجام داده ، رضایت دارد . یک بعد قضیه در جشنواره ، داورها هستند و سلیقه شان نسبت به کار ، که آن قابل پیش بینی نیست . هر چند ممکن است ما از کارمان خیلی رضایت داشته باشیم ، ولی آنها نظرات دیگری داشته باشند . و حتی ممکن است برعکسش هم اتفاق بیوفتد . به هر حال باید منتظر بمانیم و ببینیم چه اتفاقی می افتد .
این دوره چندمین حضور شما در جشنواره تئاتر فجر است ؟
دومین سال است که در جشنوا ه فجر شرکت می کنم . سال گذشته و امسال ، دو سال است که در جشنواره شرکت می کنم .
کیفیت برگزاری جشنواره امسال را چطور ارزیابی می کنید .
به مراتب بهتر از سال گذشته بهتر است . به این دلیل که هر روز یک نمایش را در نظر می گیرند و فکر می کنم ساختارمندتر شده است . بهر حال عمر رادیو تئاتر خیلی کم است . نمی توان گفت جوان بلکه این بخش از جشنواره فجر بچه است . باید بها داد و زمان گذاشت . باید زمان بگذاریم . مطمئنا این جشنواره هم می تواند مثل جشنواره فیلم و تئاترمان به صورت بین المللی برگزار شود . من خودم به شخصه امیدوارم اتفاقات خوب و خلاقانه تری در سال های بعد بیافتد .