در جشنواره بین المللی کودک و نوجوان؛

برنامه پایش سلامت کودکان محروم در جشنواره تئاتر کودک


همزمان با بیست و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، پایش و غربالگری سلامت بیش از ۲۵۰ کودکان و نوجوانان تماشاگر تئاترو ۱۵۰ نفر از کارکنان و بازیگران تئاتر جشنواره صورت گرفت.

به گزارش تئاتر فستیوال به نقل از روابط عمومی بیست و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان ، همزمان با برگزاری برنامه پایش سلامت در ایام جشنواره تعدادی از کودکان محروم و تحت پوشش سازمانهای بهزیستی و کمیته امداد از جمله افرادی بودند که هم برای دیدن تئاتر و هم برای غربالگری و پایش سلامت مراجعه کرده بودند.

سجاد مروجی مدیرعامل شرکت سلامت الکترونیک برکت، که مسئولیت این غربالگری مبتنی بر فناوری سلامت در جشنواره را برعهده داشت درخصوص این برنامه توضیح داد: فناوری های حوزه سلامت الکترونیکی نقش بسیار پراهمیتی را در پیشگیری و تشخیص به موقع بیماری بر عهده دارند و نیازمند توسعه این خدمات در سطح کشور هستند، بستر فرهنگسازی در این خصوص با همکاری هنرمندان شاخص می تواند زمینه سازی مناسبی را در توسعه خدمات سلامت الکترونیکی در کشور ایجاد کند.

وی با بیان این که زیرساخت خیریه های حوزه فناوری سلامت و سلامت الکترونیک نیز با همکاری هنرمندان می تواند توسعه این امر در کشور را تسهیل کند تعداد افرادی که در این جشنواره مورد پایش سلامت قرار گرفته بودند را نزدیک به ۵۰۰ نفر عنوان کرد.

خانم کاظمی دبیر جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان نیز در اظهاراتی بیان کرد: پایش و غربالگری سلامت تماشاگر تئاتر با اولویت کودکان محروم و تحت و پوشش همزمان با جشنواره بین تئاتر کودک و نوجوان و برای اولین بار مبتنی بر فناوری های سلامت الکترونیکی انجام گرفت. در این ایام حضور هنرمندان شاخص کودکان ازجمله آقای قناد(عمو قناد) و عمو حمید را در غرفه شرکت سلامت الکترونیک برکت شاهد بودیم.

وی تصریح کرد: جشنواره تئاتر کودک و نوجوان زمینه ساز فرهنگی این امر بخصوص در حوزه کودکان محروم بود که امیدواریم نه فقط در طی جشنواره های تئاتر سال آینده بلکه در سایر برنامه های ملی حوزه های مشابه نیز صورت پذیرد.

عباس نجاری، پزشک معتمد نیز در ادامه بیان داشت: عدالت اجتماعی در حوزه سلامت بواسطه توسعه خدمات سلامت الکترونیک بوجود می آید که هنرمندان سفیران و پیشگام توسعه این امر در کشور هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *