نمایش ” مرگ آنجل ها ”به نویسندگی و کارگردانی محسن اردشیر از شهر آمل یکی از نمایش هایی است که در بخش ” مسابقه مرور تئاتر ایران ” سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر در تالار هنر به روی صحنه رفت . به همین بهانه خبرنگار تئاتر فستیوال گفت و گویی با کارگردان این اثر نمایشی داشته است که می توانید آن را در ادامه بخوانید :
محسن اردشیر در رابطه با قصه نمایش ” مرگ آنجل ها ” گفت : ” قصه این نمایش روایتگر زندگی ماهی هایی در آکواریوم ، به نام ماهی های آنجل است . ما یک نوع ماهی داریم به اسم آنجل که خیلی زیبا و شبیه به فرشته ها هستند . نام نمایشنامه نیز بر این اساس انتخاب شده است . “
وی در خصوص شکل گیری این نمایش افزود : “ تمرینات این نمایش در آمل حدود ده ماه زمان برد . سپس به مدت ۱۸ روز در آمل اجرا گذاشتیم و اساتید بسیاری من جمله دکتر قطب الدین صادقی ، مهران احمدی ، نفیسه روشن ، رضا بنفشه خواه و … از تهران به دیدن این نمایش آمدند و از این اثر حمایت کردند و شاید بتوانم بگویم تنها نمایشی بود که دکتر قطب الدین صادقی در وصف آن یک بیانیه محکم صادر کردند . “
اردشیر با ابراز نارضایتی از سالن اجرای این نمایش در جشنواره گفت : ” من برای اجرای این نمایش درخواست تالار اصلی داده بودم ، اما این تالار را به من دادند و از این اتفاق بسیار ناراحت هستم . زیرا ما در این سالن حتی دکورمان را نمی توانستیم جابه جا کنیم . در حالی که ما در سال گذشته چهار جایزه از جشنواره فجر دریافت کردیم و در تمام فستیوال های کشور شرکت می کنیم . ولی متاسفانه بچه های شهرستان وقتی جایزه می گیرند و به شهرشان برمی گردند ، از یاد همه می روند . ما تهران نیستیم که اجرا بگذاریم و بیایند اجرای مان را ببینند و از ما حمایت کنند به همین خاطر زود فراموش می شویم و فکر نمیکنم که عادلانه باشد . “
وی در ادامه گفت : ” گرچه امسال دیدم که به تمامی گروه های شهرستانی سالن های خوب داده بودند ، البته نه اینکه بخواهم بگویم قصد و منظوری داشته اند ، نه به این صورت نبوده است ولی وقتی من برای تالار اصلی درخواست دادم ، آقای حاجیان گفتند امسال قرار است در تالار اصلی تمامی آثار خارجی باشد ، تالار وحدت هم کویا هزینه دارد ! و به هر حال شانس ما نشد . “
محسن اردشیر با بیان اینکه مخاطبان زیر ۱۴ سال نباید به دیدن نمایش ” مرگ آنجل ها ” بنشینند گفت : “ ما در این نمایش صحنه هایی بدتر از این هم داشتیم اما به واسطه حضور تماشاگر در جشنواره آن صحنهها را اجرا نکردیم ، اما در تهران که اجرا بگذاریم آن صحنه ها را اضافه خواهیم کرد .”
این کارکردان در پایان در رابطه با پیام نمایش ” مرگ آنجل ها ” توضیح داد : “من از اولین روزی که این نمایش را آغاز کردم ، با خود گفتم من جرات اسلحه در دست گرفتن ندارم ، ولی جرات این را دارم که روی صحنه حرفم را بزنم . در حقیقت ” مرک آنجل ها ” یک ادای دینی است به تمام کسانی که در جنگ از بین می روند و دلیلش را خودشان هم نمی دانند ، حتی ما هم نمیدانیم دلیلش چیست ، پول ، ایدئولوژی و یا هر چیز دیگر باعث مرگ این عزیزان می شود . فرقی ندارد ایرانی باشی یا در هر کجای دنیا که باشی . من دوست دارم نمایشی اجرا شود که روزی بتوانیم جنگ را متوقف کنیم.”