آغاز اجرای “رقص روی ليوان‌ها” با حضور هنرمندان


اجراي نمايش “رقص روي ليوان‌ها” نوشته اميررضا كوهستاني و به كارگرداني سيد جواد روشن از امروز ، 24 ارديبهشت ماه 96- با حضور رويا افشار و رحمت اميني در تالار استاد انتظامي آغاز مي‌شود.

تئاتر فستیوال

به گزارش تئاتر فستیوال به نقل از روابط عمومي گروه تئاتر يگانه، نمايش “رقص روي ليوان‌ها” زندگی پسر جوانی به نام فرود را روایت می‌کند که مربی رقص و علاقه‌مند دختر جوانی به نام شیوا است که از خانه فرار کرده است، فرود احساس می‌کند وظیفه دارد تا به وسیله‌ي رقص به شیوا کمک کند تا استعداد و ویژگی‌های مثبت خودش را بروز دهد ….ولی این مسیر برای هر دو آن‌ها پایان خوبی ندارد.
در اين اثر نمايشي بابك خدايي، فاطمه عطايي و حميدرضا تسليخ به عنوان بازيگر حضور دارند. همچنين سينا ييلاق بيگي؛ طراح صحنه، محمد فرشته ن‍‍ژاد؛ موسيقي، مهدي دوايي؛ طراح پوستر، اميرعباس حسيني؛ ساخت فيلم و تيزر، محمد رضايي؛ مدير توليد، نسترن پاكدامن؛ مدير و منشي صحنه، اميرعلي زيارتي و حميدرضا تسليخ؛ دستياران اجرايي، مريم شريعتي روابط عمومي ، گروه هنرى پژواك تبليغات و احسان رافتي به عنوان عكاس اين گروه نمايش را همراهي مي‌كنند.
نمايش “رقص روي ليوان‌ها” از 24 ارديبهشت ماه تا 12 خرداد، ساعت 18.30 و به مدت يك ساعت در تالار انتظامي خانه هنرمندان ايران بروي صحنه خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *