کارگردان خانواده تُت : مطمئن بودم این نمایش مي تواند رابطه اي عميق با تماشاگران عام و خاص برقرار كند


مطلب زیر از سری نوشته های شما مخاطبین عزیز است و انتشار آن الزاما مبنی بر تایید تئاتر فستیوال نمی باشد . همچنین خوانندگان می توانند هر گونه یادداشتی در تائید یا تکذیب این مطلب را به تئاتر فستیوال ارسال نمایند تا در بخش “یادداشت های شما” انتشار داده شود.

تئاتر فستیوال

نادرنادرپور / كارگردان نمايش خانواده تُت – با توجه به تجربه ي خاطره انگيز و شيرين اجراي نمايش “كله پوكها” در فرهنگسراي ارسباران، بار ديگر تصميم گرفتم در اين سالن نمايش پر مخاطب وكمدي ديگري را به اجرا درآورم؛ بنابراين بعد از مطالعه و بررسي چندين نمايشنامه، “خانواده تت” را كه مطمئن بودم مي تواند رابطه اي عميق با تماشاگران عام و خاص برقرار كند انتخاب كردم. پس  از آن با ذوق وشوق براي فراهم كردنِ مقدماتِ تمرين، دست به كار شدم. گروه را با تركيبي از بازيگران كهنه كار و جوان انتخاب كردم. به حق، جزء با اخلاق ترين هنرمندان اين سرزمين هستند. هرچند هيج ارگان دولتي ( چون مركز هنرهاي نمايشي كه ميتوانست ، حداقل در تبليغاتِ اين گروه حرفه اي كه در يك سالن دور افتاده تر نسبت به سالن هاي مركز تئاتر كشور اجرا ميرود ، كمك كند ) از ما حمايت مادي و معنوي نكرد؛ اما با حمايت اندك بخش خصوصي توانستيم كار را با اعتقاد به اينكه براي مردم با فرهنگ ايران زمين كار ميكنيم ، به مرحله اجرا برسانيم . حال نيز فقط از مردم هنردوست ايران انتظار داريم ، با نگاه پرمهرشان ما را تنها نگذارند.

در انتها خلاصه اي از نمايش براي عزيزان خواننده ذكر ميكنم:

نمايش “خانواده تت” در مورد خانواده ايست كه فرمانده ي پسرشان براي استراحت كردن به روستاي آنها مي آيد . شرايط روحي و رواني اين فرمانده باعث بوجود آمدن موقعيتي مي شود كه همگام با خانواده تت احساسات بيننده را نيز دستخوش تغييرات قرار مي دهد و فضايي آكنده از پارادوكس غم و شادي مي آفريند….. اين نمايش تا 2 آبان در فرهنگسراي ارسباران ميزبان شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *