پیام مدیرکل هنرهای نمایشی به بیست‌ویکمین جشنواره نمایش عروسکی تهران ـ مبارک


پیام اتابک نادری، مدیرکل هنرهای نمایشی به مناسبت برگزاری بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران ـ مبارک منتشر شد.

به گزارش تئاتر فستیوال به نقل از روابط‌عمومی جشنواره، اتابک نادری مدیرکل هنرهای نمایشی به بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران – مبارک پیام داد.

در پیام مدیرکل هنرهای نمایشی آمده است:

«تئاتر عروسکی با جادوی خیال می‌تواند جهانی دیگر بیافریند؛ جهانی که در آن امید از دل ناامیدی‌ها جوانه می‌زند.

عروسک‌ها، این موجودات کوچک خیال‌انگیز، مرزها را کنار می‌زنند تا از صلح، مهربانی و رؤیای یک زندگی انسانی برای همه بگویند.

بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر عروسکی تهران ـ مبارک، جشن خلاقیت و امید است؛ جشن ایستادگی برای روزهای روشن و ساختن جهانی آرام‌تر، به دست هنرمندانی که هنوز به رؤیا ایمان دارند.

با یاد عزیزانی که در جنگ‌های تحمیلی اخیر از دست دادیم، به‌ویژه کودکانمان، به همت تمامی نمایشگران و هنرمندان تئاتر عروسکی درود می‌فرستم و قدردان زحمات تمامی همکاران و دست‌اندرکاران برگزاری این رویداد هستم.»

بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک به دبیری پوپک عظیم‌پور تبریزی، از ۲۵ تا ۳۰ مهرماه ۱۴۰۵ در تهران برگزار می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *