برگزاری نشست تخصصی “چالش مرگ و زندگی در آثار متاخر آثول فوگارد” در تماشاخانه سه نقطه


نشست تخصصی “چالش مرگ و زندگی در آثار متاخر آثول فوگارد” روز جمعه هفتم خرداد ماه سال جاری از ساعت ۱۶ با حضور مهلا صالحی مترجم آثار فوگارد و دکتر عطا الله کوپال ویراستار این آثار در محل مدرسه تئاتر و تماشاخانه سه نقطه برگزار می شود.

تئاتر فستیوال

به گزارش تئاتر فستیوال به نقل از امور ارتباطات رسانه ای و روابط عمومی مدرسه تئاتر و تماشاخانه سه نقطه، نام فوگارد در ایران غالباً با آثار معروفش که قبل از سقوط رسمی نظام تبعیض نژادی نوشته، مطرح بوده است. آثاری چون «سلام، خداحافظ» ، «بوسمن و لنا» ، «سی‌زوئه بانسی مرده است» و یا «جاده‌ای به سوی کعبه».در نشستی تخصصی که با عنوان « چالش مرگ و زندگی در آثار متأخر آثول فوگارد » به وسیله «پژوهشکده‌ی هنرهای دراماتیکِ کارگاه نوآوران ادبیات» و با همکاری «مدرسه تئاتر و تماشاخانه سه نقطه» برگزار می شود، نمایشنامه‌هایی که فوگارد از سال ۲۰۰۰ به بعد نوشته است از جمله: «غم‌ها و شادی‌ها» (۲۰۰۱) ، «ویکتوری» (۲۰۰۷) ، «بازگشت به خانه» (۲۰۰۹ – این نمایشنامه دنباله‌ای است بر نمایشنامه‌ی دیگری از او به نام «آواز دهکده» نوشته‌ی ۱۹۹۶) ، «لوکوموتیوران» ( ۲۰۱۰) و «سایه‌ی مرغ مگس‌خوار» (۲۰۱۴). بررسی می شود.

این آثار همگی به فارسی ترجمه شده‌اند و در نشست پژوهشی نوآوران ادبیات که روز جمعه هفتم خرداد سال جاری از ساعت ۱۶در آموزشگاه تئاتر سه نقطه برپا می شود، مهلا صالحی مترجم آثار فوگارد به همراه دکتر عطاالله کوپال ویراستار این آثار به نقد و بررسی نمایشنامه‌های اخیر فوگارد   می پردازند. آثول فوگارد نمایشنامه‌نویس آفریقای جنوبی، متولد ۱۹۳۲ سفید پوستی است که تمام عمر خویش را صرف مبارزه با تبعیض نژادی کرده و حتی پس از پایان رسمی و قانونی تبعیض نژادی در آفریقای جنوبی، در آغاز دهه‌ی ۱۹۹۰ نیز دست از مبارزه برای رفع بیکاری، گرسنگی، فقر و تبهکاری و ستیز با بیماری‌های مهلکی همچون ایدز برنداشته است و این مبارزه را هم‌اکنون نیز ادامه می‌دهد.

بر پایه این گزارش مدرسه تئاتر و تماشاخانه سه نقطه از عموم هنرمندان، علاقه مندان تئاتر و به ویژه دانشجویان و هنرجویان تئاتر برای حضور در این نشست دعوت به عمل می آورد تا در روز و ساعت یاد شده به این تماشاخانه واقع در میدان ولیعصر،بلوار کشاورز،بعد فلسطین.خیابان کبگانیان. کوچه مرتضی زاده، پلاک ۱۲ مراجعه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *