اجرای نمایش فصل مه آلود در جشنواره بین المللی تفلیس

نمایش «فصل مه آلود» به نویسندگی و کارگردانی دیانا فتحی و تهیه کنندگی نورالدین حیدری ماهر در جشنواره بین المللی تفلیس روی صحنه رفت.    به گزارش تئاتر

نمایش «فصل مه آلود» به نویسندگی و کارگردانی دیانا فتحی و تهیه کنندگی نورالدین حیدری ماهر در جشنواره بین المللی تفلیس روی صحنه رفت.

 تئاتر فستیوال

 به گزارش تئاتر فستیوال ، نمایش «فصل مه‌آلود» به نویسندگی و کارگردانی دیانا فتحی و تهیه کنندگی نورالدین حیدری ماهر با حضور بازیگران تئاتر ایران و گرجستان در قالب اثری مشترک 16 مهر (8 اکتبر) در جشنواره بین المللی تفلیس اجرا رفت.

به درخواست کنسول فرهنگی ایران در گرجستان و دعوت شورای شهر کوتائیسی٬ «فصل مه‌آلود» 17 مهر در سالن اپرای شهر کوتائیسی بار دیگر روی صحنه رفت.

این نمایش روایتگر 5 زن با 5زبان و ملیت متفاوت است که جنگ٬ زبانی مشترک برای آنها می‌شود. مینا درودیان و دنیا نصر بازیگران ایرانی و تامتا ناوروز اشویلی، سالومه میکادزه و نوتسا خودلیدزه بازیگران گرجستانی در «فصل مه‌آلود» به ایفای نقش می‌پردازند.

احمد کچه‌چیان طراحی صحنه و لباس و آنکیدو دارش آهنگسازی نمایش «فصل مه‌آلود» را بر عهده دارند. این اثر نمایشی تیرماه امسال در کمپانی ایلیا اونی نیز روی صحنه رفته بود.

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • بسم الله الرحمن الرحیم
    باسلام و عرض ادب .
    برای همه هنرمندان ایرانی آرزوی موفقیت داریم

    گروه فرهنگی هنری وارنا هنر (شهرستان ورامین )

DISQUS:

آخرین اخبار